Консолідований інформаційний ресурс маркетингової діяльності книготорговельної мережі Видавництва Львівської політехніки - Голощук, Р. О.; Федорів, М. Л. (My University, 2014)
Запропоновано методи моделювання консолідованого інформаційного ресурсу маркетингової діяльності книготорговельної мережі Видавництва Львівської політехніки. This paper is devoted to solving the task of modeling consolidated marketing information resource of the Lviv Polytechnic bookselling.
Consolidated marketing information resource of Lviv polytechnic publishing house
Keywords: Видавництво Львівської політехніки; книготорговельна мережа; консолідований інформаційний ресурс; маркетингова діяльність; publishing house of Lviv Polytechnic; bookselling network; consolidated information resource; marketing activity