Основні вимоги до проекту "Тимчасового положення про Львівську агломерацію " - Габрель М. М.; Хром’як Й. Я.; Лисяк Н. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Окреслено стан, проблеми дослідження питань відносин міст і прилеглих територій. Уточнено сутність поняття “агломерація”, запропоновано модель управління агломераціями, подані пропозиції та основні вимоги до проекту тимчасового положення про “Львівську агломерацію”. The article deals with the research of the cities and urban areas. The sense of the notion “agglomeration” has been defined and the model of control on agglomeration has been introduced, as well as the propositions and the major requests to the project about Lviv agglomeration.