Нобеліанти з економіки - основоположники теоретико-методологічних та функціонально-прикладних інноваційних розробок і відкриттів - Пунько, Б. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Наводиться порядок відзначення найдостойніших інтелектуалів світу врученням Нобелівських премій, хронологія відзначення лауреатів Нобелівської премії з 1969 по 2003 pp., аналіз інформації про наукові заслуги лауреатів та відомості про нобеліантів з економіки. The order of the mark worthy intellections world happens by presenting the Nobel prizes, chronology of the mark laureate to Nobel prize with 1969y. on 2003 y., analysis to information on scientific achievement laureate and information about Nobeliantah with economy.