Нова модель підприємництва в контексті впровадження концепції енергетичної незалежності України - Руда, М. В.; Якібчук, А. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто можливість реформування енергетичного сектора економіки в Україні. Проаналізовано перспективи застосування альтернативних джерел енергії в Україні, зокрема сектор фотовольтаїки. Визначено базові елементи нової моделі підприємництва в контексті впровадження концепції енергетичної незалежності України. Наведено ряд рекомендацій з метою реформування паливно-енергетичного комплексу та збільшення енергоефективності України. The possibility of reforming the energy sector in Ukraine is considered. Analyzed the prospects of alternative energy sources in Ukraine, including photovoltaic systems sector. The basic elements of the new business model in the context of the concept of energy independence of Ukraine are determined. Presented a series of recommendations to reform the energy sector and increase energy efficiency in Ukraine.
New business model in the context of the concept of energy independence of Ukraine
Keywords: альтернативні джерела енергії; сонячна енергетика; нова модель підприємництва; концепція енергетичної незалежності України; alternative sources of energy; solar energy; new business model; the concept of energy independence of Ukraine