Інтелектуальна система моніторингу та обслуговування клієнтів у ресторанному бізнесі - Кісь, Я.; Павлів, З. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Запропоновано методи вирішення задач моніторингу та обслуговування клієнтів у ресторанному бізнесі. Ці задачі реалізовано та вирішено в інтелектуальній системі моніторингу та обслуговування клієнтів. This article is devoted to the solving tasks of monitoring and service of customers in restaurant business. These tasks are realized and decided in the intellectual system of monitoring and service of customers.
Keywords: інтелектуальна система; моніторинг; обслуговування клієнтів; intellectual system; monitoring; service of customers