Могила Юзефа Торосевича (1784-1869), Каєтана Каєтановича (1817- 1900). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Юзефа Торосевича. Поховані: Юзеф Торосевич — лікар, фундатор будинку для сиріт. Каєтан Каєтанович — прелат Вірменської католицької церкви. Надгробок — високий постамент з інскрипцією про покійних, увінчаний скульптурою Юзефа Торосевича з дітьми. Авор скульптур — Едмунд Яскульський. Поле №5.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, лікарі, фундатори будинку для сиріт, Юзеф Торосевич, Józef Torosiewicz, прелати Вірменської католицької церкви, Каєтан Каєтанович, Kajetan Kajetanović, скульптура, Едмунд Яскульський, Edmund Jaskułski, могила, поховання.