Концепція інтегрованості систем управління економічним розвитком машинобудівних підприємств - Георгіаді, Н. Г. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Розкрито сутність концепції інтегрованості систем управління економічним розвитком машинобудівних підприємств шляхом формування категоріально-понятійного апарату, виділення статико-динамічних і якісних характеристик інтегрованих систем управління економічним розвитком, а також принципів управління формуванням і використанням цих систем машинобудівними підприємствами. In article the main point of the control systems integration concept of the machinebuilding enterprises economic development is revealed by formation categorical conceptual mechanism, allocation of statical-dynamic and qualitative characteristics of the integrated control systems by economic development, and also principles of management by formation and use of these systems by the machine-building enterprises.
Keywords: інтегровані системи управління; машинобудівне підприємство; інформаційні системи управління; control the system; machine-building enterprise; management information’s is computer-integrated