Прогнозування попиту на засоби виробництва за допомогою методу PATTERN - Прусек, А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Охарактеризовано сутність методу системного аналізу PATTERN та викладено переваги і недоліки його використання у прогнозуванні попиту. The essence of the method of system analysis PATTERN are characterized. The advantages and disadvantages of its using are investigated.