Розробка та аналіз моделей вразливості ІС до локальних температурних перегрівів - Казимира, І.; Близнюк, М.; Фармага, І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто проблему оцінки вразливості схеми до локальних температур на схемотехнічному етапі проектування. Запропоновано методику автоматичного синтезу моделі вразливості схеми до локальних температурних перегрівів на елементах шляхом постановки машинних багатофакторних експериментів на повній моделі схеми. На прикладі пояснено особливості синтезованих ефективних спрощених моделей, що відображають вразливість схеми до нерівномірності температурного поля майбутньої конструкції ІС.