Застосування CALS-технології для комплексного виготовлення корпусів водолічильників з використанням програмного комплексу DELCAM - Повстяной, О. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Показана можливість та перспективи застосування CALS-технологій з використанням сучасних САD/CAM/CAE-підсистем програмного комплексу DELCAM на машинобудівних підприємствах України. In this paper the possibility and prospects of CALS using advanced СAD/CAM/CAEsoftware complex subsystems DELCAM machine-building enterprises of Ukraine.
Keywords: CALS-технології; проблемно-орієнтовані САПР-системи; інноваційні проекти; CALS; problem tentative CAD systems; innovative projects