Популяризація LMS Moodle - Бєлкіна, Олена (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Дана стаття розглядає сучасну ситуацію з потенційним полем застосування системи управління навчанням Moodle, а також аналізує шляхи популяризації цього засобу здійснення педагогічної діяльності. Тhis article provides the image of Moodle LMS perspective usage at the base of current situation, and analyses the ways it could be popularized as a mean of teaching activities.
Keywords: система управління навчанням; Мудл; популяризація; переваги; learning management system; Moodle; popularization; advantages