Кравців, Н. Л.Панченко, А. В.2020-10-012020-10-012018-11-302018-11-30Кравців Н. Л. Особливості використання франчайзингу у ресторанному бізнесі / Н. Л. Кравців, А. В. Панченко // 76-та Студентська науково-технічна конференція. Секція "Економіка і менеджмент" : збірник тез доповідей, жовтень – листопад 2018 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2018. — С. 426. — (Економіка підприємства та інвестицій).978-966-941-274-4https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/54482426ukОсобливості використання франчайзингу у ресторанному бізнесіConference Abstract© Національний університет “Львівська політехніка”, 20181Kravtsiv N. L. Osoblyvosti vykorystannia franchaizynhu u restorannomu biznesi / N. L. Kravtsiv, A. V. Panchenko // 76-ta Studentska naukovo-tekhnichna konferentsiia. Sektsiia "Ekonomika i menedzhment" : zbirnyk tez dopovidei, zhovten – listopad 2018 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2018. — P. 426. — (Ekonomika pidpryiemstva ta investytsii).