Аеромобільні війська – перспективний рід військ у вирішенні воєнних конфліктів - Сташко, А. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Досліджено значення аеромобільних військ у вирішенні воєнних конфліктів, забезпеченні національної безпеки держави, що визначає їх як основні бойові військові формування сучасних сухопутних військ. The role of mobile air forces in resolving military conflicts and guaranteeing national security of a state has been investigated in the article. They are considered as the main fighting military divisions of the present-day land forces.