Вплив земельної реформи в Україні на екологічний стан довкілля - Богіра, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Проаналізовано причини виникнення окремих негативних екологічних наслідків земельної реформи в Україні і запропоновано деякі підходи до їх вирішення. Проанализированы причины возникновения отдельных негативных экологических последствий земельной реформы в Украине и внесены некоторые предложение по их ликвидации. It is analyzed the origin of rea sons of some negative ecological conseguences of land reform in Ukraine and proposed some ways of their solving.
Влияние земельной реформы в Украине на экологическое состояние окружающей среды
Land reform influence on ecological state of environment in Ukraine
Keywords: земельна реформа; екологія; розпаювання земель; землевпорядкування