Дубодєлова, А. В.Юринець, О. В.2019-05-272019-05-272002Дубодєлова А. В. Методика визначення та аналіз інтегрального показника конкурентоспроможності кондитерських виробів / A. B. Дубодєлова, О. В. Юринець // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2002. – № 448 : Проблеми економіки та управління. – С. 283–288. – Бібліографія: 3 назви.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/45088Запропоновано систему показників і методику визначення інтегрального показника конкурентоспроможності кондитерських виробів. Апробовано методику та проаналізовано рівень конкурентоспроможності чорного шоколаду фірми “Світоч”. A system of indexes and technique of an evaluation of an integrated index of confectionery workpieces competitiveness it is offered. Is approbation of a technique and analysis of a level of to black chocolate competitiveness of the "Switoch" corporation conducted.ukМетодика визначення та аналіз інтегрального показника конкурентоспроможності кондитерських виробівArticle© Дубодєлова А. В., Юринець О. В., 2002283-288338. 45: 664. 6