Методика обчислення нормативних площ зовнішнього водовідведення даху для території Закарпатської області - Кінаш, Р. І.; Гук, Я. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Наведено методику обчислення нормативних площ даху систем зовнішнього водовідведення з підвісними лійками, що зароблені в конструкцію даху або встановлені в надкарнізних лотках, з використанням результатів 125-річних (1889–2014 рр.) спостережень за опадами на 9 метеостанціях Закарпатської області.
Calculation metod of regulatory areas of outer roof drainage for Transcarpathian oblast’a area
Keywords: річні опади; рідкі і змішані опади; абсолютний добовий максимум опадів; метеостанції; висоти; висотно-опадові коефіцієнти; лійки; дахи