Робота сталевих колон, посилених під навантаженням - Більський, М. Р.; Котів, М. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Наведені результати досліджень стійкості сталевих колон, посилених під навантаженням, і описаний експериментальний метод дослідження.

In this article deals with the results of research of steel columns stability intensified under the loading and describe experimental metod of research.
Keywords: 624.014.2