Дослідження автокореляційних характеристик деяких систем ортогональних дворівневих сигналів та породжених систем ортогональних дворівневих сигналів - Романюк, Вадим (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Наведено результати дослідження автокореляційних характеристик відомих систем ортогональних дворівневих сигналів порівняно з деякими породженими системами ортогональних дворівневих сигналів. Вказано на апроксимативну сталість рівня бічних пелюсток автокореляційних характеристик породжених систем ортогональних дворівневих сигналів.

There have been represented the exploration results of autocorrelational characteristics of the known orthogonal two-level signals systems in comparison with some generated orthogonal two-level signals systems. It has been pointed at approximate constancy of the side lobes level of autocorrelational characteristics of generated orthogonal two-level signals systems.

Представлено результаты исследования автокорреляционных характеристик известных систем ортогональных двухуровневых сигналов в сравнении с некоторыми порождёнными системами ортогональных двухуровневых сигналов. Указано на аппроксимативное постоянство уровня боковых лепестков автокорреляционных характеристик порождённых систем ортогональных двухуровневых сигналов.
Keywords: 621.317.6