Модифіковані бетони для монолітного будівництва - Саницький, М. А.; Пристай, В. А.; Дармограй, О. Я. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Показано можливість використання модифікуючих добавок для покращання реологічних властивостей бетонних сумішей та фізико-механічних властивості бетонів на їх основі. Possibility of modifying admixtures for improving reological properties of concrete mixes and phisico - reological properties mecanical properties of concrete on their basis was shown.