Методика розрахунку бризкального басейну для центральної системи кондиціонування повітря - Лабай, Володимир (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
In this paper the new method of calculation of splashing cooling pond for the central air conditioning system has been proposed.