Деякі аспекти філософії діалогу: проблема особистості - Бачко, Наталія (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Розглядаються проблеми особистості крізь призму доведення діалогічної природи людини. Аргументується думка про те, що сутність людини як людини можлива тільки завдяки її належності до простору спілкування. Особливу увагу при цьому приділено поглядам представників діалогічного персоналізму. The given article reveals the problem of personality by proving the dialogue – oriented nature of human being. An opinion is substantiated that an essential constituent of human essence is her/her participation in a certain communicative environment. Special attention is focused on the views of representatives of dialogical personalism.
Keywords: особистість; діалог; спілкування