Особливості функціонування систем радіобачення з багатопозиційною локацією об'єктів моніторингу - Толюпа, С. В.; Дружинін, В. А.; Сайко, В. Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуті особливості функціонування, переваги та недоліки застосування систем радіобачення з багатопозиційною локацією об'єктів моніторингу. In this work the peculiarities of operation, advantages and disadvantages of the use of systems with multi-location radiobachennya facilities monitoring.
Keywords: радіолокаційна система із синтезованою апертурою антени; роздільна здатність; функція невизначеності; radar systems synthetic aperture antenna; resolution; function uncertainty