Комерційний банк у стратегії «зелених» інвестицій - Вишатицька, О. Р. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2011)
Досліджено проблеми у фінансуванні «зелених» інвестицій комерційними банками. Актуалізовано досвід Республіки Польщі в реалізації «зелених» інвестицій. Обґрунтовано доцільність фінансування таких інвестицій в системі приватно-публічного партнерства.The problems of "green" investments financing by commercial banks are investigated. The actuality of Republic of Poland experience in realization of "green" investments is presented. The expediency of financing such investments in the system of private-public partnership is proved.
Keywords: «зелені» інвестиції; комерційний банк; приватно-публічне партнерство; "green" investments; commercial bank; private-public partnership