Метод продовження строку служби закритих джерел іонізуючого випромінювання - Берестов , Руслан Володимирович (Національний університет «Львівська політехніка», 2024)
Дисертація присвячена дослідженню та вирішенню проблеми продовження строку служби закритих джерел іонізуючого випромінення (ДІВ), які використовуються в промисловості України. The dissertation is devoted to the study and solution of the problem of extending the service life of closed sources of ionizing radiation (SIR) used in the industry of Ukraine.
The method of extending the service life of closed sources of ionizing radiation
Keywords: джерела іонізуючого випромінення, іонізуюче випромінення, метрологічні характеристики, калібрування, еталон, контрольна карта, метод найменших квадратів, метрологічне забезпечення, строк служби, термін експлуатації, невизначеність, вимірювання, регресія, калібрувальна лабораторія, sources of ionizing radiation, ionizing radiation, metrological characteristics, calibration, standard, control chart, method of least squares, metrological support, service life, service life, uncertainty, measurement, regression, calibration laboratory; 539.1.03