Побудова системи збалансованих показників підприємства на основі моделі одночасних рівнянь - Олексів, І. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Здійснено розроблення моделі одночасних рівнянь, яке дасть змогу пов’язати між собою показники підприємства, які відтворюють різні групи впливу. Прогнозування за запропонованою моделлю дає змогу визначити рівні показників, на досягнення яких буде спрямована стратегія підприємства. In the article the development of simultaneous-equation model that permit to connect indicators presenting different groups of influence is presented. The prognosis using such model permits to identify the meanings of indicators that are the aim for the realization of corporate strategy.