Метод нечіткої класифікації відомостей, що становлять державну таємницю за визначеними критеріями - Дрейс, Ю. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Запропоновано метод нечіткої класифікації відомостей, що становлять державну таємницю за визначеними критеріями на основі теорії нечітких множин та складної орієнтованої інформаційної мережі “Звіт відомостей, що становлять державну таємни- цю” при проведенні експертизи матеріальних носіїв інформації на наявність таких відомостей. The paper proposes a method for fuzzy classification of information constituting state secrets according to the established criteria based on the theory of fuzzy sets and complex oriented information network Consolidated National Security Information while examining material media for the presence of such information.
Keywords: державна таємниця; звід відомостей, що становлять державну таємницю; складна орієнтована інформаційна мережа; метод нечіткої класифікації відомостей, що становлять державну таємницю; state secret; Consolidated National Security Information; complex oriented information network; the method for fuzzy classification of information constituting a state secret