Виробництво пінобетонів безавтоплавного тверднення в західному регіоні України - Саницький, М. А.; Ілів, В. В.; Павлишин, І. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто можливість виробництва пінобетонів безавтоклавного тверднення на основі легкодоступної сировини Західної України та переобладнаного широковживаного устаткування.