Підвищення завадостійкості радіолокаційних систем у разі застосування узагальнених кодів Френка з різними рівнями квантування фази - Янкевич, Р. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Змодельовано складні сигнали на базі узагальнених кодів Френка з різними рівнями квантування фази. Наведено характеристики таких сигналів за дії на них адитивних завад. Показано, що використання складних багатофазних сигналів підвищує завадостійкість радіолокаційних систем. Signals based on the Generalized Frank Code with different phase levels are modeled. Characteristics of signals with the influence of additive noises are shown. It is proved that using complex multiphase signals will increase radar systems noise imunity.
Keywords: коди Френка; шуми; радіолокаційні сигнали; моделювання; Frank codes; noises; radar signals; modeling