Урядова стабільність: теоретико-методологічні засади дослідження - Литвин, В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Проаналізовано поняття “урядова стабільність”. Розглянуто теоретико-методологічні засади дослідження урядової стабільності. Визначено індикатори та методи вимірів урядової стабільності. In this article we analyze the notion of cabinet stability, consider theoretical and methodological foundations of cabinet stability’s research, define indicators and methods of cabinet stability’s measurement.