Оцінка пропускної спроможності трійкового симетричного каналу без пам’яті з трьома градаціями вірності - Обельовська, К.; Ліскевич, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Запропоновано формулу для визначення пропускної спроможності трійкового симетричного каналу без пам'яті з трьома градаціями вірності. The formula to define the throughput of three symbol symmetric memoryless channel having three levels of likelihood is proposed.
Keywords: канал зв’язку; трійковий канал; пропускна спроможність; градація вірності; model channel; ternary channel; throughput; likelihood