Застосування кейнсіанського хреста для планування інноваційно-інвестиційного розвитку підприємства - Скворцов, І. Б.; Швед, Л. Р.; Завербна, М. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Запропоновано метод побудови кейнсіанського хреста для окремого підприємства. Показано переваги такої побудови, оскільки вартісні показники значною мірою усувають проблему зведення різних видів продукції до єдиних одиниць вимірювання. Це дає змогу виконувати комплексний наскрізний аналіз від окремого підприємства до національної економіки загалом на єдиний методологічній основі і планувати розвиток підприємства. The method of construction of the Keynes crosses for a separate enterprise offers. Advantages of such construction are shown, as cost indexes largely remove the problem of erection of different types of products to only units. It gives an opportunity to execute a complex through analysis from a separate enterprise to the national economy on the whole on only methodological basis and to plan development of enterprise.
Application for planning keynesian cross innovative investment enterprise development
Keywords: планування розвитку; кейнсіанський хрест; нормальна ціна; нормальна потужність; planning of development; Keynes cross; normal price; normal power