Спеціальні принципи правової політики щодо неповнолітніх - Ортинська, Н. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
У статті розглянуто проблеми правової політики щодо неповнолітніх. Акцентовано увагу на принципах правової політики щодо цієї категорії осіб. Виокремлено дві групи: загальні та спеціальні. Детально досліджено спеціальні правові принципи правової політики щодо неповнолітніх у демократичній державі. В статье рассматриваются проблемы правовой политики в отношении несовершеннолетних. Акцентировано внимание на принципах правовой политики в отношении этой категории лиц. Выделены две групы: общие и специальные. Подробно исследованы специальные правовые принципы правовой политики в отношении несовершеннолетних в демократическом государстве. The article addresses the problem of the legal status of minors. The principles of the legal status of this category are adressed. They are divided into two categories: general and special. A detailed analysis of specific legal principles of the legal status of minors in a democratic state is provided.
Специальные принципы правовой политики по несовершеннолетних
Special principles of legal status of minors
Keywords: правова політика; неповнолітні; принципи; спеціальні принципи; правовая политика; несовершеннолетние; принципы; специальные принципы; legal policy; juveniles; principles; specific guidelines