Історичні витоки формування та становлення українського професійного театру в Східній Галичині - Петрович, М. Й. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Досліджено історичні витоки формування та становлення професійного Українського театру в Східній Галичині в кінці XVIII і XIX ст.

Historic sources of the formation and dewelopment of the professional Ukrainian theatre in Eastern Galicia at the end of the XVIIIth and in the XIXth centuries were studiet and analysed.
Keywords: 94(477)”18/19”; 355.4