Ярослав Михайлович Гумницький - (:unkn) unknown (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Відображено наукову і педагогічну діяльність доктора технічних наук, відомого вченого в галузі хімічної інженерії та охорони навколишнього середовища, активного громадського діяча професора Ярослава Михайловича Гумницького. Подано короткий життєвий життєпис та список науковців, що захистили дисертації за його керівництвом. Для наукових працівників, істориків науки, студентів та всіх охочих довідатися про особисті здобутки ювіляра у галузі фізико-хімії.
Keywords: Гумницький; Національний університет Львівська політехніка; Біобібліографія вчених Львівської політехніки; біобібліографічний покажчик