Прості алгоритми ділення чисел з плаваючою комою - Мороз, Л.; Гринчишин, А.; Мірецька, Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Подано опис простих алгоритмів швидкого ділення з використанням магічної константи зі зменшеними відносними похибками обчислень для чисел типу float. Description of simple fast division algorithms using magic constants with reduced errors in calculations for the float numbers has been provided.
Keywords: магічна константа; числа типу float; стандарт IEEE-754; відносна похибка обчислень; ділення чисел з плаваючою комою; magic constant; floating-point numbers; standard IEEE-754; fast division