Проблеми реформування органів внутрішніх справ України - Лесько, Н. В.; Шабелько, Н. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Розглядаються основні напрями реформування органів внутрішніх справ, аналізуються шляхи вирішення проблемних питань, що можуть виникнути в процесі реалізації реформи. Визначено можливості запозичення Україною зарубіжного досвіду з урахуванням національних особливостей країни. Рассматриваются основные направления реформирования органов внутренних дел, анализируются пути решения проблемных вопросов, которые могут возникнуть в процессе реализации реформы. Определены возможности заимствования Украины зарубежного опыта с учетом национальных особенностей страны. The article deals with the main issues in a process of bodies of internal affairs reform, besides, the ways to solve troublesome questions that may arise while reform implementation are analyzed. Also, the possibility of foreign experience reception with the account of national particularities is designated.
Проблемы реформирования органов внутренних дел Украины
Challenges of bodies of internal affairs reform
Keywords: органи внутрішніх справ; міліція; правоохоронні органи; реформування; особовий склад; кадрова робота; органы внутренних дел; милиция; правоохранительные органы; реформирование; личный состав; кадровая работа; bodies of internal affairs; police; enforcement bodies; reforming; staff; staff management