Вічко, О. І.Щеглова, Н. С.Червецова, В. Г.Губрій, З. В.Швед, О. В.Новіков, В. П.2010-06-082010-06-082007Дослідження морфології мікробної асоціації "Тибетського грибка" / О. І. Вічко, Н. С. Щеглова, В. Г. Червецова, З. В. Губрій, О. В. Швед, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2007. – № 590 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 125-127. – Бібліографія: 8 назв.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/4330Визначено загальний склад нетрадиційної мікробної асоціації “тибетський грибок”, що об’єднує дріжджі та молочнокислі бактерії, які належать до роду Lactobacillus. The general composition of nontraditional microbe association of “Tibet’s fungi” was studied. It contains one yeаst species and some bacteria from family Lactobacillus.uaмікробна асоціація “тибетський грибок”молочнокислі бактеріїLactobacillusДослідження морфології мікробної асоціації "Тибетського грибка"Article