Обробка сейсмічних сигналів для характеристики сейсмічності України - Чалий, О. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
В роботі проведене дослідження, яке пов’язане із вивченням землетрусів України за допомогою різних методів обробки сейсмограм. В работе проведено исследование, которое связано с изучением землетрясений Украины с помощью различных методов обработки сейсмограмм. Presented paper dials with the investigation which connected with the earthquakes study in Ukrainian area through various methods of seismograms compilation.
Обработка сейсмических сигналов для характеристики сейсмичности Украины
Processing of seismic signals for characterizing the seismicity of Ukraine
Keywords: Криворізький землетрус; спектральний аналіз; Криворожское землетрясение; спектральный анализ; Kryvyy Rig earthquake; spectral analysis