Оцінка результатів моделювання періодичних АТЕВ-функцій для захисту інформації - Дронюк, І.; Назаркевич, М.; Тхір, В. (Національний університет “Львівська політехніка”, 2010)
Розроблено методи для знаходження значень періодичних Ateb-функцій. Для числового моделювання застосовано розклади Ateb-функцій у ряди Тейлора та Фур’є. Результати обчислення проілюстровано графіками. Реалізовано порівняльну оцінку обчислень за допомогою розкладів у ряди Тейлора та Фур’є. Розроблені алгоритми пропонується застосувати для захисту інформації. Methods are built for finding of values periodic Ateb-functions. For the numerical simulation the schedules of Ateb-functions are applied to the Taylor and Fourier rows. The results of calculation are illustrated by the graphs. Comparative estimation of calculations is realized with series in the Taylor and Fourier rows. It is suggested to apply the developed algorithms for defence of information.
Keywords: програмне забезпечення; Ateb-функції; захист інформації; software; Ateb-function; defence of information