Огляд методів виявлення нечітких дублікатів для автоматизованої перевірки тестових завдань - Яковина, Віталій; Камінський, Ростислав; Смірнов, Всеволод (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Описано основні синтаксичні та лексичні методи виявлення нечітких дублікатів та показано перспективу їх використання для автоматизованої перевірки тестових завдань у відкритій формі.
Keywords: нечіткий дублікат; тест; аналіз змісту документів