Термічно-тискові впливи в газоповітряному тракті теплогенерувального устаткування і димопровідній трубі - Жуковський, С.С.; Довбуш, О.М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011)
Обґрунтовано визначення величини перепаду термоспонуканих тисків у газо-повітряному тракті теплогенерувального устаткування і біля верхівки димопровідної труби. In the article the method of determination the calculation size of overfall thermal pressures (TP) in gas tract of heat equipment and near the top of gas pipe is grounded.
Keywords: перепад термоспонуканих тисків; конвекційний струмінь; газоповітряний тракт; overfall of thermal pressures; convective stream; gas tract