Компонентний метод опрацювання електрогастросигналу - Тимчак, М.; Дозорський, В.; Шадріна, Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
На основі енергетичної теорії стохастичних сигналів використано компонентний метод для статистичного опрацювання електрогастросигналу, який дасть змогу розширити можливості електрогастросистем. The theory of stochastic signal energy based on component method used for statistical processing elektrohastrosignal that will help empower elektrohastrosystem.
Keywords: електрогастросигал; шлунково-кишковий тракт; компонентний метод; elektrohastrosignal; gastrointestinal tract; component method