Українські військові з’їзди за доби Центральної Ради: агітаційно-пропагандистський аспект - Мазіпчук, П. Д. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглядаються військові з’їзди як масові заходи агітаційно-пропагандистської роботи українських військових організацій за доби Центральної Ради. Army congresses as mass actions of agitation-and-propaganda activity of the Ukrainian military organizations of the Central Rada period are considered in article.