Розвиток соціальної мережі Instagram в Україні: аналіз популярності на основі актуальних даних - Химиця, Наталія; Скірка, Ірина; Садова, Софія (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
In this article describes the trends of social network Instagram and basic demographic and features Instagram users around the world. Analyzes and summarizes relevant data about users Instagram in Ukraine.
Keywords: соціальна мережа; комунікація; Instagram; контент; користувач; статистика