Особливості збереження і захисту електронних документів - Нікітіна, Вікторія; Думанський, Нестор (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
The transition to electronic document sets new requirements to the conservation and protection of documents using software and hardware.
Keywords: електронний документ; збереження документів; захист документів