Дослідження фізико-хімічних властивостей моноетаноламіноводних розчинів, насичених сірки (IV) оксидом - Савчук, Л. В.; Яворський, В. Т.; Оленич, P. P. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Наведено результати досліджень поглинальної здатності моноетаноламіноводних розчинів щодо сірки (IV) оксиду та фізико-хімічних властивостей цих розчинів. The results of investigations of sorbatic ability of ethanolamine-water solution concerning sulphur (IV) oxide have been presented. Physico-chemical properties of obtained solutions have been shown.
Keywords: 661. 24