Оцінка техніко-економічної ефективності збірно-монолітних нерозрізних прогонових будов автодорожніх мостів - Сало, В. Ю.; Думич, І. Ю. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011)
Наведено техніко-економічні показники збірно-монолітних багатопрогонових нерозрізних мостів з попередньо напруженими стиками. Technical and economic parameters multi-span longitudinal reinforced concrete bridges with pvestessed joints are presented in the article.
Keywords: збірно-монолітні конструкції; попередньо напружені стики; сумісна робота складових частин балки; економічна ефективність; multi-span constructions; prestressed joints; compatible work of component parts of beam; economic efficiency