Нові наукові і громадські проекти в Німеччині - Тревого, І. С.; Задорожний, В.; Лаврішко, Є. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Висвітлено результати навчальної і наукової практики студентів, результати наукових, технічних і громадських контактів. Приведены результаты учебно-научной практики студентов, научных, технических и общественных контактов. The result of educational-scientific practice of students are resulted, scientific, technical and public contacts.
Новые научные и общественные проекты в Германии
New science and public projects are in Germanium
Keywords: геодезія; Німеччина