Методологія оцінки кризової ситуації в регіоні - Захарченко, В. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Подано методологію оцінки кризової ситуації в регіоні. Розкрито заходи щодо оцінки стану економічної безпеки в регіоні на прикладі Одеської області. Methodology the estimate crisis situation in region. Disclose means for estimate the position economical safety in region for Odessa’s oblast.