Розробка програмного забезпечення у ЛННБ України ім. В. Стефаника - Коник, Богдан; Паславський, Орест (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Розглянуто нові розробки автоматизації бібліотечних процесів у ЛННБ України ім. В. Стефаника. A new developments of V. Stefanyk LNSL of Ukraine processes automation are considered.
Keywords: програмне забезпечення; контрольно-пропускна система; веб-модуль статистики; image-каталог; software; control system; web statistics module; image-catalog